Şairler | Şiirler

Yolculuk

`Sevgilim geç kalmadın mı?..`

Ben yine yollarda ben yine seninle (birde sen olsan) şimdi Ankara`ya gidiyorum. Nasıl olsun işte yolculuk otobüs koltuğuna çivilemişler sanki. Yanımda sen olmasan katlanılacak gibi değil yaa neyse..

Hazırda çivilenmişiz bu koltuğa, hazır sende burdasın. ee bundan daha güzel bir zaman olmaz herhalde..yazalım sana bir şeyer nasılsa söylediklerimizden bir şey anlamadın yada,,,

.....

Başlı-başlıyamıyorum, daha doğrusu yazacak bir şeyler yok sanki, yada anlatmaya gücü yetmiyor kelimelerin. Bir şeylerin eksikliği kesin.

Yaza bilsek ne yazabilirizki sana bana ikimize ait,
özledim, dön, sensiz olmuyor vs. vs. Bütün bunları akşama akadar aptal aptal dinlediğimiz bütün şarkılarda bula biliriz. Giden sevgiliye dönmesi için yazılacak olanların bu kadar basit olmasını aşka yakıştıramam, sana yakıştıramam kendime hiç yakıştıramam. Şimdi bile ellerim titriyor, san ki karşımdasın, (yalan değil buna inan) biraz uçtum herhalde.. Bu arada terslikler yine yakamı bırakmıyor. (Muavin arkadaşdan otobüsün arka koltuğuna geçmek için yer istedim.olanlar oldu sırf sen yanımdasın diye olayı çok uzatmadım.) bacağına iki tane sıktım diyomuşum :)) yok be şaka şaka yanımda sen varsın olurmu öyle şey.. aslında olmasan da olmaz öyle şey. kafasına sıkardım o zaman... şimdilik bukadar.

uyanın!, uyanın! beyefendi!.

Ali Küçük

 

Ali Küçük şiirleri

 

Populer Şairler