Şairler | Şiirler

Kendinden Geçiyor

Biraz geç oldu ama oldu işte bir yanlışlık. Başarıyorum başarısızlığı. Kesin yenilgilerle galip geliyorum ben .

Bence hayattan daha kötü davranmadı hiç bir sevdiğim bana. Ve ben hayat kadardım küçükken ama Şimdi hayat ki, kendime bile yetiremediğim şarkılarım kadar oldu .

Özlüyorum artık içimde öldürdüklerimi .Yalnızlık mı ıssız olan; yoksa sessizlik mi bu gecede bana kalan . Işıkları hala yanmakta sokak lambalarının .
Ve biz *gerçeğin beceriksiz avcıları* yağmurlarımı kovalıyoruz; Islanmaklık kalıyor galiba içimizde .

Ben de varım diyor ıslanan küçük bir kedi yavrusu ağlamıyor bile acısından ağlayamıyor. Alıyorum tutamıyorum korkuyor belli, korkuyor hayat kadar benden ;Ve ben de ağlayamadığımı düşünüp ağlıyorum kediye ve kendime sarılıp.

Özlüyorum çocukların o kendini bilmez yaramazlıklarını ;Ve kendini bilmiyor artık aynadaki suretim. Hayalim kalıyor sevgilimin gözlerinde .Cesedimle birlikte gömleğim kalıyor kaldırımların ıslaklığında.

Seviyorum !Ben artık seviyorum bu ayrılıkları ve yalnızlık şarkılarında beraber söylediğimiz nakaratları . Özledim seni kır çiçeklerinin baharı özlediğini anımsar gibi.

Sevgilim bu kendimde olmayışımdı ve artık gelmeden kendim kendime ,veda etmeliyim gerçek hayallere .Bu burada bitmiyor sadece hasretini vuruyor tüm buhranıyla; tütüyor,dağın doruğundaki bir bulut gibi.

Ne kadar zirve yaparsan o kadar yaklaşırsın o acıya ..ve ben. ve sen durduramıyor o tırmanıştan kimse....ve kimsesizliğim....ve sensizliğim ..sadece sayıklıyorum ...sayıkladığım kadarım şimdi gözünde.

Eğer kalacaksam eğer gözlerinin derinlerinde küçüleceğim kadar zaten çimlenmişim ;bakarsın tohum tutar ayrılıklar da ..Bakarsın filizlenir bahar gelesiye ..Bakarsın hiç belli olmaz ..sevdiğim ...
Şimdi yalnızlığım beni bekliyordur. Gitmem gerek ;ne dersin belki duyarda ayrımsarsın;Ve unuttuğun ayrılışındaki ayrılık ayracını sende ..

Bekliyordum bekliyor olacağım sevgiyle ve sevgimle kal derdim ama hayat bu ,bakarsın dönüşü olmaz artık ayraçları yırtılır bu ayrılıkların ve ben de göçer giderim yüreğinden .Ayrımsama o zaman hiç kimseyi

Değer Ulaş Turan

 

Değer Ulaş Turan şiirleri

 

Populer Şairler